1. Anasayfa
  2. Hesap Yönetimi
  3. Bir kullanıcıyı nasıl silebilirim?

Bir kullanıcıyı nasıl silebilirim?

Grispi’de bir kullanıcı silindiğinde geri alınamaz. Bu sebeple kullanıcıyı silmeden önce devre dışı bırakmanız gerekiyor. Böylece bu takım kullanıcısı için raporlara ihtiyaç duyarsanız veya geçici bir süreliğine erişimini kısıtlayıp sonrasında yeniden bu kullanıcının yaptığı işlemlere ihtiyaç duyacağınızı düşünüyorsanız, devre dışı bırakarak verilerini hala korumanız sağlanır.


Grispi’de daha önceden eklediğiniz kullanıcıları silmek için: 

1. Grispi yönetici hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol panelden “Yönetici” sekmesine tıklayın. “Yönet” sekmesinin altından “Kullanıcılar”ı seçin.

2. Silmek istediğiniz kullanıcıyı isim, e-mail veya telefon numarası ile arayarak kolayca bulabilirsiniz. Kullanıcıyı bulduktan sonra önce “Devre dışı bırak” butonuna tıklayarak pasife almanız gerekir. Devre dışı bırakılan kullanıcıyı Grispi’den tamamen silmek için artık Sil butonunu kullanabilirsiniz.


Not: Sildiğiniz kullanıcıya atanmış talepler varsa, bu talepler artık atananı olmayan taleplere dönüşeceklerdir.

En son şu tarihte güncellendi: Kasım 6, 2023

Bu makale yardımcı oldu mu?

İlgili Makaleler

Desteğe Mi İhtiyacınız Var?
Aradığınız cevabı bulamadınız mı? Merak etmeyin, size yardım etmek için buradayız.
İLETİŞİME GEÇ